COMPLETE STAF VELOCITAS 1897 - Velocitas 1897

COMPLETE STAF VELOCITAS 1897

3 september 2023 19:45


Inmiddels is de voorbereiding al even onderweg en zijn de bekercompetities van start. Graag willen we stil staan bij een aantal contracttekeningen van stafleden van Velocitas 1897.

OSCAR BARROW

Oscar Barrow zal komend seizoen de trainer zijn van de tweede selectie van Velocitas 1897 en samenwerken met clubman Richard Timmer. Hij is 25 jaar oud, is opgegroeid in Engeland en Canada en studeert al een aantal jaar in Groningen. Komend jaar start hij met de master Talent Development & Creativity en is videoanalist bij de bovenbouw van FC Groningen. Oscar heeft bij onder andere Crystal Palace en Vancouver Whitecaps gespeeld en bij Mamio training gegeven. Hij wil graag een stap zetten met de tweede selectie op teamniveau en spelers individueel verbeteren om aansluiting te vinden met de eerste selectie.

We wensen Oscar veel succes bij Velocitas 1897 en zijn verheugd met zijn komst!

_1.jpgOscar Barrow (links) met TC-lid Ronald Faber

Al eerder zijn zowel Ivan Landlust en Frank Wolters voorgesteld. Hieronder zijn deze nogmaals leesbaar:

IVAN LANDLUST:
Na een uitvoerig gesprek met Ivan Landlust bleek al een snel een goede match te bestaan tussen beide partijen. Ivan heeft met zijn jarenlange ervaring als keeper en keeperstrainer bij onder andere ONS Sneek, VVG, Staphorst en SV Bedum zijn sporen verdiend en zijn visie ontwikkeld.
Deze visie past goed bij de visie van “Velo” en Ivan wil het talentvolle keepersgilde van Velo graag begeleiden.
_2.jpg
Ivan Landlust (links) met TC-lid Ronald Faber

FRANK WOLTERS:
Frank Wolters is toegevoegd aan de staf van de eerste selectie. Frank is dit seizoen nieuw gekomen bij Velocitas 1897 als trainer van JO19-1 en is een echt voetbaldier. Hij werkt daarnaast bij FC Groningen als trainer voetbal en maatschappij. Na het behalen van zijn UEFA B diploma gaat hij het trainerschap van JO19-1 combineren met het assisteren van Cageling en Wormmeester.
_3.jpg
Frank Wolters (links) met TC-lid Ronald Faber
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!