9784PA
NOORDWOLDE GN
tel. 050-3014296

Zaterdag won Velocitas 1897 in en tegen Noordwolde met 1-5.

Al vroeg in de wedstrijd viel Jesse Custers uit met een vervelende enkelblessure, beterschap Jesse!

In de 15e minuut nam Noordwolde brutaal de leiding door Marco Vos (1-0).
Zes minuten later werd Kelvin de Vries onderuit gehaald "binnen de 16" wat resulteerde in een strafschop.
Quinn Mekel wist deze te verzilveren (1-1).
In de 24e minuut hielp Noordwolde Velo een handje door een eigen doelpunt (1-2).
Vlak voor het rustsignaal was het Jesse Bosgraaf die de voorsprong verder uitbreidde (1-3).

Na de rust was aanvoerder Quinn Mekel nog tweemaal succesvol in de 66e en 75e minuut.
Hiermee was de wedstrijd definitief beslist in het voordeel van de 'Stadjers'.

A.s. zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen Helpman, aanvang van deze wedstrijd is 15.30 uur.