19 september 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

MOEIZAME ZEGE VELOCITAS 1897 BIJ FC ZUIDLAREN

Velocitas 1897 won vanmiddag haar eerste competitiewedstrijd in Zuidlaren. Vorig seizoen moest Velo in Zuidlaren de drie punten daar laten (1-0).

De ruststand werd bepaald op 0-0.

Vlak na de rust bracht Jos Lamain de thuisploeg op voorsprong: 1-0. In de 60e minuut was het Givancy Phillips die de Groningers weer op gelijke hoogte bracht. Quinn Mekel scoorde in de 82e minuut de bevrijdende 1-2 en bracht Velo daarmee voor het eerst op voorsprong.

Rutger Hofsteenge was vanmiddag zonder twijfel de man met de mooiste goal, hij scoorde in de 90e minuut vanaf de middellijn en verraste daarmee de keeper van FC Zuidlaren volkomen: 1-3.

Volgende week wacht de derby tegen Be Quick 1887, aanvang 15.00 uur.