Mulock Houwerlaan 29
9727KG
GRONINGEN
tel. 050-5255342

Velocitas 1897 zette vanmiddag haar zegereeks voort door met maar liefst 6-0 te winnen van S.V. Oosterwolde.
De uitwedstrijd werd destijds nipt met 2-3 gewonnen na een 2-1 achterstand.

Velo begon zeer voortvarend en Jesse Bosgraaf liet al in de 3e minuut de 1-0 aantekenen.
In de 10e minuut ging Rutger Hofsteenge alleen op de keeper af en deze maakte net buiten de '16' een overtreding wat direct rood betekende voor Jarno Atsma.
In de 19e en 27e minuut kreeg Joris Mulder het op de heupen. De verdediger die nu op het middenveld speelde en dat prima deed, zorgde voor een comfortabele voorsprong van 3-0.
Voor rust was het wederom Jesse Bosgraaf in de 35e minuut die er voor zorgde dat er met 4-0 gerust ging worden.

Na de thee kreeg Velo in de 48e minuut een strafschop toegekend die door Bart Steenbergen feilloos werd benut.
Het slotakkoord was deze keer voor Rutger Hofsteenge die in de 61e minuut de 6-0 scoorde.

Een prima overwinning waarmee Velo koploper blijft in 2L met 6 punten voorsprong op Drenthina (1 wedstrijd minder gespeeld) en Achilles 1894.
Pas over een maand volgt de volgende competitiewedstrijd thuis tegen Marum, aftrap is om 15.00 uur.