Kooiweg 1
9722BZ
GRONINGEN
tel. 050-5256133

Velocitas 1897 deed gisteren goede zaken door een 0-2 overwinning op Oranje Nassau.

Voordat de wedstrijd startte werd eerst één minuut stilte in acht genomen na het overlijden van twee leden van verdienste van Oranje Nassau, de heren Wim Haan en Han Vernooys.

Het werd een open wedstrijd waarbij echte doelrijpe kansen schaars waren.
Met de brilstand gingen beide ploegen aan de thee.

Gedurende de tweede helft werd het gevoel van een gelijkspel of wie nu nog scoort, die wint ook.
Het laatste geschiedde.
In de 76e minuut was het Thomas Bats die de groen-witten op een 0-1 voorsprong zette.

Oranje Nassau drong daarna aan waardoor het voor Velo nog billenknijpen werd.
Na een verre trap van Velo-doelman Tuur de Vries, die wederom een puike wedstrijd keepte, was het invaller Jesse Bosgraaf alias 'Bossie' die de wedstrijd besliste in blessuretijd: 0-2.

Een hele mooie overwinning waardoor Velo nu op een gedeelde vierde plek staat samen met DZOH, die ook de volgende tegenstander is volgende week in Emmen.