9727KG
GRONINGEN
tel. 050-5255342

Velocitas 1897 1 won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Glimmen 1.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Velocitas 1897 op voorsprong door Quinn Mekel (9e minuut) en Sam Wormmeester (11e minuut).
In de 36e minuut bracht Mervyn Bos de thuisploeg op een comfortabele ruststand (3-0).

In de 71e minuut deed Glimmen iets terug door Tim Oosterhof maar daar bleef het dan ook bij.
Drie punten konden weer bijgeschreven worden en daarmee komt Velo op een gedeelde 1e plek samen met Groen Geel, Aduard 2000 en HFC '15.

A.s. zaterdag speelt Velocitas 1897 de derby op de Esserberg tegen Helpman, aanvang 14.30 uur.