9727KG
GRONINGEN
tel. 050-5255342

Velocitas 1897 won gisteren verdiend van Winsum.

In de 11e minuut ging Bart Steenbergen alleen op doelman Wouter Meijer af en schoot beheerst binnen: 1-0.
Velo kreeg daarna nog goede kansen om de voorsprong uit te breiden maar daarentegen scoorde Winsum in de 24e minuut de gelijkmaker door Jered Faleye.

Na rust was het in de 55e minuut Thomas Bats die de groen-witten weer op voorsprong zette: 2-1.
Hierna drong Winsum nog wel een beetje aan maar in blessuretijd was het invaller Jesse Bosgraaf die op aangeven van Dion Zimmerman de wedstrijd definitief besliste: 3-1.